Zoek op categorie
Zoek op auteur

Menu
Nieuwe titels
Auteurs
Verwacht
Specials
Aanbiedingen
Manuscript Inzenden
Archief
Links
PDF
2 Poezie arrow AjaaAjaa


Prijs: €13,50Tjitse Hofman: Ajaa (gedichten)

Tjitse Hofman is een man van weinig woorden en een lange adem. Geroemd als podiumartiest, maar minstens zo sterk als schrijver van intieme, klinkende gedichten steelt hij nu al meer dan tien jaar de harten van lezers en luisteraars.

Met Ajaa slaat de dichter een nieuwe weg in. Het vaak onheilspellende karakter van de teksten uit zijn bundelsTV2000 en Roodvocht maakt hier plaats voor een vrolijk absurdisme dat zich door niets of niemand in de weg laat lopen. Taxichauffeurs, vrienden, geliefden, eenden in de plaatselijke gemeentevijver: ze moeten er stuk voor stuk aan geloven. Op papier en podium, in samples en neo-Nederlands roept Hofman ze aan. Om met Marjan Berk (AD) te spreken: ‘Hij dicht jong en heet.’

‘De flemende gek die je liever niet in een doodlopend steegje zou tegenkomen.’ (Piet Gerbrandy, de Volkskrant)

‘...verbluffend beeldende strofen, waarvan je als de sodemieter wilt weten hoe ze klinken op het podium.’ (Henk Blanken, Dagblad van het Noorden)

Tjitse Hofman: Ajaa, gedichten; ISBN 97890 5452 180 8; 48 pagina's; ingenaaid; vormgeving Jelmar Geertsma; € 13,50 (Uitgeverij Passage, Groningen 2008)

boekpresentatie: zondag 2 maart 2008, 16.00 uur, Vera, Oosterstraat 44, Groningen.

Zoek via Google naar Tjitse Hofman, Ajaa, of poëzie van Tjitse Hofman.Misschien ook iets voor u:

Roodvocht
Roodvocht
€13,00
TV 2000
TV 2000
€11,90
BONZAI!
BONZAI!
€13,00