Zoek op categorie
Zoek op auteur

Menu
Nieuwe titels
Auteurs
Verwacht
Specials
Aanbiedingen
Manuscript Inzenden
Archief
Links
PDF
1 Proza arrow ModdergrafModdergraf


Prijs: €12,50Lupko Ellen: Moddergraf (literaire thriller)

** nu als midprice: € 12,50 **

Een roze lijk duikt op... en het blijkt allerminst een alledaagse dode. Misdaadjournalist Ludde Menkema verdiept zich in de achtergronden van dit bijzondere geval. Zijn interesse neemt nog meer toe als hij doorkrijgt dat de moordenaar wel eens uit zijn eigen omgeving zou kunnen komen. Een inbraak in het pand waar hij samen met de mooie Maria een internetnieuwsdienst runt, zet hem op scherp.

De gebeurtenissen nemen het over. Menkema komt in aanraking met een Poolse huurmoordenaar, een hoer op leeftijd en een scheepsmagnate met geheimen. En dan wacht hem in de modder van de Waddenzee een confrontatie die groter is dan het decor doet vermoeden...

Moddergraf is een literaire thriller die zich afspeelt in de stad Groningen, maar ook in het omringende land waar plaatsen als Usquert, Noordpolderzijl en Midwolda liggen. Vredige plaatsen lijken het, totdat blijkt dat ook daar misdaad en terreur zich schuilhouden.

Lupko Ellen (1953) debuteert met dit boek op overtuigende wijze in de wereld van de Nederlandse misdaadroman.

Hoe het verder gaat met de avonturen van Ludde Menkema staat te lezen in de opvolger van Moddergraf: Wraaktocht.. Als derde deel in de serie rond Ludde Menkema verscheen Herenboer.

Moddergraf is dus het eerste deel van de Ludde Menkema-trilogie. Ter kennismaking met deze trilogie is Moddergraf nu voor € 12,50 leverbaar.

Lupko Ellen: Moddergraf (literaire thrilller); ISBN 978 90 5452 162 4; 266 pagina's; omslag Myrthe Heuzinkveld; fors formaat; nu derde druk € 12,50.

Zoek verder op Google naar Moddergraf en Lupko Ellen.

 Misschien ook iets voor u:

Doem dada
Doem dada
€19,50
Arcadia der Poëten
Arcadia der Poëten
€15,00
Uit het Noorden waait de muze aan
Uit het Noorden waait de muze aan
€14,50