Zoek op categorie
Zoek op auteur

Menu
Nieuwe titels
Auteurs
Verwacht
Specials
Aanbiedingen
Manuscript Inzenden
Archief
Links
PDF
8 Diversen arrow Natte voetenNatte voeten


Prijs: €14,90Bert Cornelius, Luuk Hajema, Frank den Hollander:
Natte voeten
50 leukste afleveringen van het feuilleton Bij Hoog & Bij Laag, bekend uit het Dagblad van het Noorden

Hans Modderman leidt een opwindend leven. Behalve echtgenoot van Saskia van den Broek is hij vader van Tim, Eva en Niels en werkt hij als senior beleidsmedewerker Visie en Integrale Strategie voor het provinciebestuur. De familie woont in de moderne nieuwbouwwijk Meerhuizen.

Omringd door sluwe bestuurders en meedogenloze managers schrijft hij onvermoeibaar door aan het masterplan dat moet voorkomen dat het noorden van Nederland onder water loopt. Elke dag opnieuw staat hij bloot aan de grillen van zijn baas, gedeputeerde Gerrit Kanon, en de vele gevaren en verleidingen in en rond het provinciehuis. Gelukkig kan hij goed overweg met de rondborstige voorlichtster Marie José van den Doel. Héél goed zelfs, met alle gevolgen van dien…

Natte voeten is een zedenschets van het moderne leven. De populaire serie Bij Hoog & Bij Laag verschijnt sinds 1999 wekelijks in het Dagblad van het Noorden en is uniek in zijn soort. Dit is de tweede gebundelde uitgave van deze spraakmakende geïllustreerde feuilleton. Dezelfde auteurs maakten eerder de legendarische studentensoap Mussengang.

Illustraties: Bert Cornelius
Teksten: Luuk Hajema & Frank den Hollander
Natte voeten (Bij Hoog & BIj Laag), ISBN 97890 5452 1785; NUR 360; boek met formaat 25,5 x 18 cm (oblong), 104 pagina's; ingenaaid; vormgeving: Henk Mans; Uitgeverij Passage, Groningen 2007; prijs € 14,90; bestel

Zoek via Google verder naar Bert Cornelius, Luuk Hajema, Frank den Hollander, Natte voeten of Bij Hoog & Bij LaagMisschien ook iets voor u:

Volop Verwondering
Volop Verwondering
€19,50
Thuiskomst
Thuiskomst
€9,90