Zoek op categorie
Zoek op auteur

Menu
Nieuwe titels
Auteurs
Verwacht
Specials
Aanbiedingen
Manuscript Inzenden
Archief
Links
PDF
3 Groningen arrow ThuiskomstThuiskomst


Prijs: €9,90Klaas Swaak: Thuiskomst en andere verhalen

Een gewonde soldaat keert terug naar zijn eigen stad. Moeizaam loopt hij van het station naar zijn huis. Maar hoe welkom is hij daar nog?

In deze bundel vertelt Klaas Swaak hoe de grote gebeurtenissen van de geschiedenis het leven van de mensen raken en beïnvloeden. Hier staan de kleine verhalen centraal, de verhalen van de mensen achter de geschiedenis, die doorgaans vergeten worden door de historici, maar die aan de grote verhalen kleur geven. De hoofdrolspelers in deze elf verhalen slepen een eigen verleden met zich mee.

Klaas Swaak vertelt op melancholische wijze over de turbulente twintigste eeuw. Deze verhalen zullen iedereen aanspreken die terugkijkt op z’n eigen familiegeschiedenis.

Klaas Swaak: Thuiskomst en ander verhalen, Uitgeverij Passage, Groningen 2008; ISBN 97890 5452 183 9, 168 pagina's, ingenaaid, omslag met flappen, omslagontwerp Myrthe Heuzinkveld, opruiming van de laatste exemplaren: € 9,90

KIjk ook op de auteurspagina over Klaas Swaak of zoek op Google naar Klaas Swaak en Thuiskomst en andere verhalen.Misschien ook iets voor u:

Moddergraf
Moddergraf
€12,50
Of er nooit iets verschoof
Of er nooit iets verschoof
€13,50