Zoek op categorie
Zoek op auteur

Menu
Nieuwe titels
Auteurs
Verwacht
Specials
Aanbiedingen
Manuscript Inzenden
Archief
Links
PDF
3 Groningen arrow Proef GroningenProef Groningen


Prijs: €14,50Dorien Paymans: Proef Groningen - bijzondere culinaire adressen in en om de stad

Wat is de perfecte plek om koffie te drinken of te lunchen?

Waar neem ik mijn geliefde mee naartoe?

Waar kun je zowel dineren als overnachten?

Proef Groningen geeft het antwoord: 35 topadressen in en om de stad Groningen die je moet proeven. Voor elk moment van de dag zijn de beste adressen geselecteerd: voor de koffie, de lunch, het diner en de overnachting. Ontdek Groningen en omgeving met deze fraaie etablissementen. De vormgeving en de eersteklas fotografie maken dit tot een heerlijk kijkboek. Daarnaast is Proef Groningen een praktische gids waarin alle adressen uitgebreid beschreven worden. Een handige plattegrond zorgt voor de vindbaarheid

Een smaakvol en handig cadeau voor iedereen die van het Noorden en van eten houdt. Ook leuk als relatiegeschenk, personeels- of kerstcadeau, give away op beurzen en congressen. Proef Groningen toont de kwaliteit van de horeca in Groningen.

De prachtige fotografie is van Bert Barelds.

Dorien Paymans schreef eerder dit jaar de stedengids 100% Groningen. Proef Groningen heeft ook een speciale website: http://www.proefgroningen.nl/. Dit boek verschijnt in de Week van de Smaak.

Dorien Paymans: Proef Groningen; ISBN 97890 5452 1907 - NUR 504; 164 pagina’s, ingenaaid met zijflappen; 20 x 20 cm; fotografie: Bert Barelds; vormgeving: Wilma Kool; Uitgeverij Passage Groningen; prijs: € 14,50 (verschenen september 2008).

 

Dit boek is ook zeer geschikt als relatiegeschenk of kerstcadeau (of als kerstpakket). Informatie over afname van grotere aantallen staat op onze pagina over relatiegeschenken.Misschien ook iets voor u:

Voetschrift van verleiding
Voetschrift van verleiding
€27,50
De blauwe schuit
De blauwe schuit
€20,00