Zoek op categorie
Zoek op auteur

Menu
Nieuwe titels
Auteurs
Verwacht
Specials
Aanbiedingen
Manuscript Inzenden
Archief
Links
PDF
1 Proza arrow Een dansje in de regenEen dansje in de regen


Prijs: €14,50Een dansje in de regen - 14 verhalen over Nederland

Wat doe je als je op het huis van de buren moet passen? Een uit Koerdistan afkomstige familie heeft het maar moeilijk met deze vraag van de vakantievierende buren. Vooral als dan ook nog eens de goudvissen doodgaan.

Dit is een van de voorbeelden van verbazing over het leven in Nederland die uit de verhalen in Een dansje in de regen spreekt. Deze bundel presenteert veertien schrijvers en nieuwe literaire talenten, deels woonachtig in Nederland maar afkomstig uit verschillende windstreken. De verhalen gaan over hun contact en ervaringen in Nederland, beschrijven hun inzichten, hun verbazing en soms hun verontwaardiging. Hoewel uiteraard verschillend van toon en stijl zijn de verhalen in Een dansje in de regen allemaal ontroerend.

Met een voorwoord van Kader Abdolah.

Een dansje in de regen bevat verhalen van ŃrpŠd Nagy Abonyi (Vojvodina/ServiŽ), Babah Tarawally (Sierra Leone), Ka Pui Cheung (China), Jamila Amadou (Marokko), Raouf Mousaad Basta (Egypye), Nazan Bilen (Turkije), Snezana Bukal (BosniŽ), Stipo Jelec (KroatiŽ), Nasim Khaksar (Iran), Borislav Cicovacki (ServiŽ), Ahmed al-Malik (Soedan), Albana Shala (AlbaniŽ), Baro Cengiz (Turkije) en Ibrahim Selman (Koerdistan/Irak).

Divers auteurs: Een dansje in de regen, 14 verhalen over Nederland (samenstelling: Ronald Bos en Adriaan Krabbendam), ISBN 97890 5452 1914, omslag:Myrthe Heuzinkveld, 160 pagina's, Ä 14,50.

zoek verder op Google naar Een dansje in de regen.Misschien ook iets voor u:

Stemmen onder de zon
Stemmen onder de zon
€13,35
Dwaallicht
Dwaallicht
€15,00
Ik ben er nog
Ik ben er nog
€12,90