Zoek op categorie
Zoek op auteur

Menu
Nieuwe titels
Auteurs
Verwacht
Specials
Aanbiedingen
Manuscript Inzenden
Archief
Links
Nieuwe titels
De reis van de zeevaarder
De reis van de zeevaarder
Je denkt dat het komt
Je denkt dat het komt
Het heen en weer
Het heen en weer
Rock City
Rock City
Heethoofd
Heethoofd
Boekhandel Godert Walter
Boekhandel Godert Walter
PDF
1 Proza arrow OfferschaapOfferschaap


Prijs: €17,50Hedwig Baartman: Offerschaap (roman)

Waarnaar hengelt die rare jongen elke dag in de vijver van het park? Vissen wil hij niet vangen, wel een zeemeermin. Nee, niet vangen, redden wil hij haar. Het gaat om een meisje dat net zeventien is geworden en druk bezig is alles over de liefde te ontdekken. Langzaam ontstaan bij de jongen waanideeën. Maar eerst moet er een schaap geofferd worden.

Offerschaap leest als een sprookje, maar is vooral een zoektocht naar het leven. De ontgoocheling, de ondraaglijkheid en de pijn van het beminnen zijn de ingrediënten waar alle personages in meer of mindere mate mee te maken krijgen. De vrede en onvrede binnen de verschillende generaties worden op luchtige toon verteld, hoezeer alles ook leidt naar het moment waarin iedereen wel iets is kwijtgeraakt.

Hedwig Baartman (1976) was te zien op podia en festivals, als schrijver en als dichter. Haar werk werd opgenomen in diverse bloemlezingen en tijdschriften. Daarnaast is ze interviewer, presentator en heeft ze een eigen literair radioprogramma. Offerschaap is haar debuut als romanschrijver.

Hedwig Baartman: Offerschaap; ISBN 97890 5452 199 0 - NUR 300; 216 pagina’s, ingenaaid;12,5 x 20 cm; Prijs: € 17,50; Uitgeverij Passage, Groningen 2009; Vormgeving: Myrthe Heuzinkveld

Lees verder op Google over Offerschaap.Misschien ook iets voor u:

Doem dada
Doem dada
€19,50
Bokkenvla
Bokkenvla
€13,50