Zoek op categorie
Zoek op auteur

Menu
Nieuwe titels
Auteurs
Verwacht
Specials
Aanbiedingen
Manuscript Inzenden
Archief
Links
PDF
3 Groningen arrow AllemansvriendAllemansvriend


Prijs: €9,90Rosa Timmer: Allemansvriend (columns)

Je moet veel kikkers kussen om een prins te vinden. Onder dat motto begeeft een jonge studente zich vol overgave in het studentenleven. En daar kan ze zich volop verbazen. Over heimelijke aanbidders, over baltsgedrag in de universiteitsbibliotheek, over universitaire bureaucratie en vooral over de vele types die de universiteit bezoeken. Van al die personen is de allemansvriend een dieptepunt in de geschiedenis van het mensdom.

De verhalen in Allemansvriend vormen een studentenversie van Sex and the City. Beslommeringen als aan en uit gaan van relaties, studievoortgang en fietsendiefstal worden in humoristische columns belicht.

Rosa Timmer (1987) studeert taalwetenschap. Al twee jaar lang observeert zij met deze columns in de Universiteitskrant (Groningen) het leven van studenten aan het begin van de eenentwintigste eeuw. Ze schrijft er haarscherp over en schroomt ook niet om mensen af en toe flink tegen de haren in te strijken.

En o ja: het is wel degelijk Rosa Timmer zelf op het omslag van de verhalenbundel.

Let op actieprijs: vanwege de Twitteractie van Rosa Timmer kun je Allemansvriend van 12 t/m 30 november 2010 hier bestellen voor slechts € 7,50

Rosa Timmer: Allemansvriend (studentencolumns) ISBN 9789054522102 / NUR 301; formaat 12 x 17 cm; 84 pagina's; € 9,90
omslagfoto door Henk Veenstra; omslagontwerp Myrthe Heuzinkveld; Uitgeverij Passage, Groningen 2009

Zoek verder op Allemansvriend en lees over de fotosessie en depubliciteit.

zoekwoorden: journalist journaliste schrijver schrijfster columnist columniste Rosa Timmer van de Universiteitskrant / UK Groningen verhalen over het leven van studenten in Groningen studeren in Groningen studentenhumor, seks en liefde bij studenten, verhalen over de Rijksuniversiteit Groningen.Misschien ook iets voor u:

Doem dada
Doem dada
€19,50
Dammen met ome Hajo
Dammen met ome Hajo
€12,50
Het vijfde jaargetijde
Het vijfde jaargetijde
€13,50
Dat was dat
Dat was dat
€14,50