Zoek op categorie
Zoek op auteur

Menu
Nieuwe titels
Auteurs
Verwacht
Specials
Aanbiedingen
Manuscript Inzenden
Archief
Links
Nieuwe titels
De reis van de zeevaarder
De reis van de zeevaarder
Je denkt dat het komt
Je denkt dat het komt
Het heen en weer
Het heen en weer
Rock City
Rock City
Heethoofd
Heethoofd
Boekhandel Godert Walter
Boekhandel Godert Walter
PDF
1 Proza arrow LefLef


Prijs: €14,90Harmen Lustig: Lef (verhalen)

Twee jaar geleden vond er een drama plaats op de flanken van de K2, de op een na hoogste berg ter wereld, waarbij tientallen bergbeklimmers om het leven kwamen. Dit inspireerde Harmen Lustig tot het titelverhaal van de bundel Lef. De lezer volgt een verdwaalde klimmer tijdens zijn dagenlange zoektocht door de ‘zone des doods’, terwijl thuis zijn vrouw en pasgeboren baby wachten. Overleeft hij in deze vijandige omgeving? En wat drijft een mens om zijn leven in de waagschaal te leggen voor dat ene doel?
 

Lef is een bundel met  stoere verhalen. De lezer wordt meegenomen in de wereld van voetbal, vrouwen, kickboksen, reizen, uitgaan. De sleutelwoorden: Passie. Spanning. Seks. Heroïek. Machismo gaat hand in hand met ontroering, afzien met hedonisme. Dan is de toon weer ingetogen, dan weer vurig en doorleefd. Maar door zijn fenomenale taalbeheersing schiet Lustig in alle verhalen raak.

Harmen Lustig (1966) schreef eerder drie romans en een verhalenbundel. Verhalen uit Lef verschenen eerder in Hard Gras, AvantGardeMen en Penthouse Magazine. Van dat laatste blad is Harmen Lustig hoofdredacteur.

 
Ook nog leverbaar: Louter Lustig.
 

ISBN 97890 5452 213 3 – NUR 301; 128 pagina’s, ingenaaid; 12,5 x 20 cm; Prijs: € 14,90; Uitgeverij Passage, Groningen 2010; omslag: Joppe van der Spoel

De verhalenbundel Lef van Harmen Lustig bestaat uit de volgende tien verhalen: Da Pig Panna, Bartje Bolus, Mira slaapt, De Oude Meester, Dikke Shit, Lef, Moslimverf, Snoepjes, De Hoogste Staat, Miama Morgue Master Mystery.Misschien ook iets voor u:

Bokkenvla
Bokkenvla
€13,50
Am*dam / Madmaster
Am*dam / Madmaster
€19,90
Elvis versus the most hideous ...
Elvis versus the most hideous ...
€14,50