Zoek op categorie
Zoek op auteur

Menu
Nieuwe titels
Auteurs
Verwacht
Specials
Aanbiedingen
Manuscript Inzenden
Archief
Links
PDF
8 Diversen arrow Ik hoor nog wel van jeIk hoor nog wel van je


Prijs: €16,00Ik hoor nog wel van je, 25 jaar Doe Maar Dicht Maar

Het jongerenpoëziefestival Doe Maar Dicht Maar bestaat 25 jaar. Zolang al doen middelbare scholieren dus mee aan deze dichtwedstrijd. Vele docenten in het hele land enthousiasmeren jongeren om zich met poëzie bezig te houden. Voor de meesten een eenmalige uitdaging, voor een enkeling een opstap naar meer.

Ter gelegenheid van het 25-jarige bestaan verschijnt dit jubileumboek. Deelnemers uit de afgelopen jaren en andere betrokkenen kijken terug op hun tijd bij Doe Maar Dicht Maar. Sommige oud-deelnemers zijn daadwerkelijk dichter geworden. Ze reageren op hun winnende gedicht van toen en vertellen wat Doe Maar Dicht Maar destijds voor hen betekende.

Ik hoor nog wel van je is een boek over uitgekomen dromen. Met bijdragen van Rashid Novaire, Gerlien van Dalen, Leendert Witvliet, Mirjam de Meijer, Anne van Amstel, Sieger M.G., Petra Else Jekel, Bas Maliepaard, Boris Wanders, Ester Naomi Perquin, Carl de Strycker, Jelmer Soes, John Verbeek, Ruth Koop van 't Jagt, Laura Demelza Bosma, Anna de Bruyckere, Yi Fong Au, Remco Ekkers, Lieke Marsman, Vicky Francken, Edward van de Vendel. Samenstellers: Jurre van den Berg & Inge Kappert.

 

Ik hoor nog wel van je, 25 jaar Doe Maar Dicht Maar; ISBN 97890 5452 216 4; Uitgeverij Passage, Groningen 2010; 122 pagina's, geïllustreerd (met afbeeldingen in kleur van alle 25 Doe Maar Dicht Maar-omslagen); omslag jubileumbundel door Myrthe Heuzinkveld. € 16,00.

 

Tijdens het jubileumweekend verschenen ook de jaarlijkse bloemlezingen: Doe Maar Dicht Maar 2010 en Als dichters dansen.

 

 Misschien ook iets voor u:

Straatvluchter
Straatvluchter
€14,98
Binnenvaart
Binnenvaart
€14,50