Zoek op categorie
Zoek op auteur

Menu
Nieuwe titels
Auteurs
Verwacht
Specials
Aanbiedingen
Manuscript Inzenden
Archief
Links
Nieuwe titels
De reis van de zeevaarder
De reis van de zeevaarder
Je denkt dat het komt
Je denkt dat het komt
Het heen en weer
Het heen en weer
Rock City
Rock City
Heethoofd
Heethoofd
Boekhandel Godert Walter
Boekhandel Godert Walter
PDF
1 Proza arrow Vrouwen en ik eerstVrouwen en ik eerst


Prijs: €16,90Daniël Dee: Vrouwen en ik eerst (verhalen)

'Meestal werd het helemaal niets, maar soms had ik geluk. En die paar keer maakt alles de moeite waard. Daar draait het allemaal om. Een vrouw schenkt mij het gevoel dat ik werkelijk besta. Wat moet een man anders?'

Het is toch wat met mannen. Ze zijn wereldvreemd en niet in staat om mee te draaien in deze hectische maatschappij of zelfs in een eigen verzonnen universum. Komt er eens een gelegenheid iets goeds te doen of goed te maken, dan mislukt dat weer glansrijk. Althans: zo gaat het in de verhalen in Vrouwen en ik eerst.

Daniël Dee (zelf een man) portretteert een aantal moeizaam functionerende manspersonen. Het levert schrijnende verhalen over de zelfkant van het leven op, met rake observaties zoals je van een schrijver kunt verwacht die tevens dichter is.

Daniël Dee (1975) is een dichter met vier veelgeprezen bundels op zijn naam. Daarnaast is hij bloemlezer en medeauteur van het boek over vechtsport K-1, van de schoonheid en de kracht. Met Vrouwen en ik eerst debuteert hij als prozaïst.

Daniël Dee: Vrouwen en ik eerst (verhalen): ISBN 97890 5452 243 9; 152 pagina's; omslagontwerp Jelmar Geertsma; Uitgeverij Passage Groningen, januari 2012; € 16,90

 Misschien ook iets voor u:

Doem dada
Doem dada
€19,50
Zieteratuur
Zieteratuur
€22,50
Vrije ruimte
Vrije ruimte
€14,50
Tango in het slachthuis
Tango in het slachthuis
€16,90