Zoek op categorie
Zoek op auteur

Menu
Nieuwe titels
Auteurs
Verwacht
Specials
Aanbiedingen
Manuscript Inzenden
Archief
Links
PDF
2 Poezie arrow Van de straatVan de straat


Prijs: €18,90Karel ten Haaf: Van de straat (prozie / poëza)

Na het samenstellen van Zieteratuur – een bloemlezing concrete en visuele poëzie uit Nederland en Vlaanderen – en het bezorgen en uitleiden van de experimentele novelle Sleutels van C.B. Vaandrager, komt Karel ten Haaf nu met eigen werk, waarin hij de grenzen van de verschillende literaire genres op- en onderzoekt.

Is wat hij schrijft een gedicht of een eenakter, een prozagedicht, een zkv, een dagboeknotitie of een readymade? Is het een roman of poëzie? Concreet gedicht, (porno)filmscenario of flauwe grap? Een notenapparaat of een essaybundel? Een politiek geëngageerde novelle of sciencefiction? Visuele poëzie of een illustratie? In Van de straat, dat niet voor niets de ondertitel ‘prozie / poëza’ meekreeg, daagt de schrijver op iedere bladzij de lezer uit om een standpunt in te nemen. En toch is het vlot leesbare en vermakelijke lectuur.

Karel ten haaf: Van de straa; ISBN 97890 5452 263 8; 224 pagina's; vormgeving Jelmar Geertsma; Uitgeverij Passage, Groningen 2012; € 18,90Misschien ook iets voor u:

Bokkenvla
Bokkenvla
€13,50
Zieteratuur
Zieteratuur
€22,50
Sleutels
Sleutels
€14,90