Zoek op categorie
Zoek op auteur

Menu
Nieuwe titels
Auteurs
Verwacht
Specials
Aanbiedingen
Manuscript Inzenden
Archief
Links
PDF
1 Proza arrow AfscheidAfscheid


Prijs: €16,00Selma Parmentier: Afscheid (roman)

Irma, de hoofdpersoon van dit boek, heeft een moeilijke jeugd, mede doordat haar moeder aan de drank is. Ondanks de kostschool maar dankzij een toegewijde winkelier lukt het haar om zich een positie in het leven te verwerven: ze wordt fotografe. De camera is voor haar niet alleen een middel tot contact met anderen, maar ook een mogelijkheid zich er achter te verschuilen. Maar de echte ommekeer komt wanneer de grote liefde zich aandient in de vorm van een veel oudere man. Wat volgt is een verrassend spannende en voor de buitenwereld volkomen geheim gehouden liefdesrelatie.

Net als in haar vorige romans weet Selma Parmentier op inlevende wijze een vrouw in een moeilijke levensfase te portretteren. Zij weet de lezers het hele boek in spanning mee door het levensverhaal van Irma te nemen, niet alleen vanwege haar puntige schrijfstijl, maar ook doordat de lezer bevangen raakt door de zwarte wolken die vanaf het begin boven het verhaal te lijken te hangen.

Weer een prachtige aangrijpende Parmentier-roman.

Speelt o.a. in Leeuwarden en op Jersey (Kanaaleilanden).
Lees hier een recensie.

Selma Parmentier: Afscheid (roman) ISBN 90 5452 092 2 / 192 pagina's / € 16,00
omslag: Myrthe Heuzinkveld, In Beeld

En alleen al vanwege de titel Afscheid is dit boek een leuk idee of goede suggestie voor een afscheidscadeau.Misschien ook iets voor u:

Alle meisjes vlinders
Alle meisjes vlinders
€15,50
Doen!
Doen!
€16,00