Zoek op categorie
Zoek op auteur

Menu
Nieuwe titels
Auteurs
Verwacht
Specials
Aanbiedingen
Manuscript Inzenden
Archief
Links
PDF
3 Groningen arrow Grenzeloos varenGrenzeloos varen


Prijs: €15,00Douwe Zeldenrust: Grenzeloos varen - vaargids voor de Eems Dollard Regio

De Eems Dolard Regio (EDR) bestaat uit Noord-Nederland en de aanpalende Duitse gebieden. Vooral de provincie Groningen en de gebieden ten oosten daarvan zijn niet erg bekend als regio's voor vaarrecreatie. Dit boek, geschreven in opdracht van de stichting Groninger WelVaart, brengt daar verandering in.

De zeven zorgvuldig beschreven vaarroutes in dit boek voeren de schippers langs de mooiste plekjes in de Nederlandse en Duitse gebieden rond de Eems en de Dollard. Deze gids beschrijft alles wat onderweg de moeite waard is. Onmisbare informatie over jachthavens, aanlegplaatsen, vaarbreedtes en doorvaarhoogten wordt aangevuld met toeristische tips. Van leuke restaurantje onderweg tot info over musea, bezienswaardigheden en ander vertier.

De duidelijke en speciaal ontworpen kaarten maken het beeld compleet. Actieve watersporters kunnen dit boek ideaal gebruiken als inspiratiebron voor vaartochten. Ontdek dit prachtige en (nu nog) stille gebied vanaf het water. Beleef vaarrecreatie in Groningen en de EDR.

Het toerisme in Groningen neemt toe, maar het watertoerisme kent nog vele geheimtips. De reisgids onhult veel mooie plekjes in Groningen en Ost-Friesland.

ISBN 90 5452 145 7 / 96 pagina's / 21 x 21 cm / geheel in kleur / gebonden / met vaarkaart / € 15,00

Kijk ook bij watertoerisme Groningen, Marketing Groningen en toeristische tips Groningen. Of zoek verder naar Grenzeloos varen en vaarrecreatie Groningen.Misschien ook iets voor u:

De blauwe schuit
De blauwe schuit
€20,00
Uit het Noorden waait de muze aan
Uit het Noorden waait de muze aan
€14,50