Zoek op categorie
Zoek op auteur

Menu
Nieuwe titels
Auteurs
Verwacht
Specials
Aanbiedingen
Manuscript Inzenden
Archief
Links
Privé bij Passage PDF  | Afdrukken |  E-mail

Net naast Noorderzon. Zo heet het programma dat Het Paleis van 16 t/m 26 augsutus 2012 elke middag brengt als opwarmertje voor het in het nabijgelegen Noorderplantsoen plaatsvindende Noorderzon.

Net naast Noorderzon: elke middag van Noorderzon, van 4 tot 6.

Wat?
Heel wat. Tentjes. Kiosken. Rare karren. Een bikini haken of breien. Kleurplaten voor volwassenen. Live muziek. Iets slims maken in 3D bij het FabLab. Iets warms met literatuur. Modeltekenen en jij bent het model. Strandstoelen. ‘Walking Workshop’: kunst op een dienblad. Enge en fijne YouTube filmpjes. Kinderijsjes, pardon Palijsjes.
En meer.

Uitgeverij Passage brengt elke middag Privé bij Passage. Twee auteurs lezen voor uit eigen werk en vertellen waar ze nu aan werken. Dit doen ze in een intieme setting op de uitgeverij zelf (ingang C, tegenover de Brasserie). Dat begint elke dag om 17.00 uur. Entree is gratis. Er is zelfs een boekenpakket te winnen.

Dit is het optreedschema van Privé bij Passage:

 

 

 

 

 

Privé bij Passage is meteen de aftrap van een nieuw literair sezoen, waarin Uitgeverij Passage nog meer dan voorheen literaire evenementen gaat organiseren. Informatie daarover wordt bijgehouden in onze agenda. En volg ook het nieuws op ons weblog.

 
< Vorige   Volgende >