Zoek op categorie
Zoek op auteur

Menu
Nieuwe titels
Auteurs
Verwacht
Specials
Aanbiedingen
Manuscript Inzenden
Archief
Links
Sieger M.G. PDF  | Afdrukken |  E-mail

Sieger M.G.

Image 

Sieger Metze Geertsma (1979) (tegenwoordig optredend onder de naam Sieger M.G.) studeerde aan de Groningse kunstacademie Minerva, met als specialisatie Nieuwe Media en grafische vormgeving. Hij treedt daarnaast veel op als dichter, verzorgt workshops poëzie en was al in een fiks aantal Poetry Slams te bewonderen, waaronder recentelijk die van Poetry International. Zomer 2002 won hij als lid van de groep Gewassen het Hendrik de Vriesstipendium, een door de Gemeente Groningen ingestelde ondersteuning voor jonge veelbelovende kunstenaars.

Met zijn debuutbundel, Straatvluchter, werd hij genomineerd voor de C.Buddingh'-prijs. Zijn tweede bundel heet Schaduwvechter (zie in de rubriek poëzie).

Daarnaast is Sieger M.G. bezig met het samenstellen van een bloemlezing over computergames, onder de werktitel Pong, Pac-Man & Poëzie. Lees een voorbeschouwing op Computer-idee of bij de Volkskrant.

Boekingen via SSS; meer informatie over Sieger M.G. of Sieger M. Geertsma op Google. En natuurlijk op zijn eigen fantastische website. Filmpjes over Sieger M.G. vind je op YouTube.

Foto Sieger M.G.: Henx Fotografie

 
< Vorige   Volgende >